Tara Jaakkola

Olen paimiolainen 33-vuotias äiti, vaimo ja valokuvaaja, joka on erikoistunut dokumentaariseen hääkuvaukseen ja lehtikuvaukseen. Käytän mielelläni huomiotaherättävän väristä huulipunaa, tykkään tanssia julkisilla paikoilla ja olen mustan huumorin ystävä.

Valokuvaustyyliltäni olen dokumentaristi. Kuvani syntyvät luonnonvalon ja aitojen tilanteiden yhdistelmästä. Nautin, kun pääsen työskentelemään joka päivä erilaisten ihmisten kanssa vaihtelevissa tilanteissa. 

Tähän mennessä olen saanut tallentaa häitä yli kymmenen vuotta, ja koen yhä olevani todella etuoikeutettu, kun saan olla ihmisten mukana heidän elämänsä tärkeimpinä hetkinä. Joka kerta olen yhtä innoissani uudesta parista sekä hääpäivästä, ja yritän etsiä uusia kiinnostavia kuvakulmia sekä tapoja esittää asioita. 

Jos kiinnostaa, mitä aiemmat hääparit ovat sanoneet minusta, käy lukemassa alta asiakaskokemuksia!


Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

“Tara osasi ikuistaa meidän tärkeän päivämme kuviin juuri sellaisena kuin se olikin.

Hän sai meistä aikaan upeita kuvia, vaikkei kameran edessä oleminen olekaan meille luontevinta puuhaa. Saadessamme kuvat, ne olivat paljon enemmän kuin osasimme odottaakaan. Niitä on ihana katsella nyt jälkikäteen ja fiilistellä tuota päivää.

Tara on huikea tyyppi ja uskomme, että hänen läsnäolonsa vaikutti omalta osaltaan rentoon tunnelmaan, joka meillä oli jännän äärellä.”