Tara

Olen paimiolainen 30-vuotias äiti, vaimo, jalkapalloromantikko ja valokuvaaja, joka on erikoistunut dokumentaariseen hääkuvaukseen ja lehtikuvaukseen. Käytän mielelläni huomiotaherättävän väristä huulipunaa, tykkään tanssia julkisilla paikoilla ja olen mustan huumorin ystävä.
 
 

 

 
Ensimmäiset valokuvaajan työni tein Turun Sanomien avustajana vuonna 2005. Valokuvaajan ammatin aloitin päätoimisesti vuonna 2011, jolloin valmistuin Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutista medianomiksi, jonka pääaineena on valokuvaus. Samana vuonna kuvasin myös ensimmäiset hääni.
 
Valokuvaustyyliltäni olen dokumentaristi. Kuvani syntyvät luonnonvalon ja aitojen tilanteiden yhdistelmästä. Nautin, kun pääsen työskentelemään joka päivä erilaisten ihmisten kanssa vaihtelevissa tilanteissa.
 
Tähän mennessä olen saanut olla mukana tallentamassa kymmeniä häitä, ja koen yhä olevani todella etuoikeutettu, kun saan olla ihmisten mukana heidän elämänsä tärkeimpinä hetkinä. Joka kerta olen yhtä innoissani uudesta parista sekä hääpäivästä, ja yritän etsiä uusia kiinnostavia kuvakulmia sekä tapoja esittää asioita.
 
Kun en ole valokuvaamassa, vietän aikaa valloittavan aviomiehen, hurmaavan poikani, yhden lellityn metsästyskoiran ja
jalkapallon parissa.

Saavutukset

Vuonna 2016 ja 2018 finalisti Love Me Do:n Vuoden Hääyritys -kilpailun Vuoden Hääkuvaus -kategoriassa.
www.lovemedo.fi

Palkittu Wedisson Awardseissa

www.wedisson.com

tarajuuso-104-web.jpg
PA6A2235.jpg
tarajuuso-237-web.jpg