Hääpotretit Vanhalinnassa - Valokuvaaja Turku

12/19/2018

Susanna ja Matias juhlivat häitään heinäkuun helteissä Liedon Vanhalinnassa. Potrettikuvat päätettiin ottaa häiden jälkeisenä maanantaina, koska hääpari halusi tärkeänä päivänä keskittyä täysin juhliin ja vieraisiin. Boheemi parin kanssa oli hienoa käydä kuvaamassa ilman kiirettä.

 

Alunperin tarkoituksena oli ottaa potretit auringonlaskussa, mutta kuvauspäivä oli todella synkkä ja pilvinen. Aluksi kiipesimme kuvaamaan Vanhalinnan Linnavuoren huipulle, josta avautuivat komeat maisemat Aurajokilaaksoon. Susannan itse tekemän häämekon helma liehui kauniisti vuoren yllä tuulessa koko kuvauksen ajan. Lopuksi kävimme vielä juttelemassa laiduntaville lampaille ja kuvaamassa joen yllä laiturilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Basic

© 2016 Valokuvaaja Tara Jaakkola / Made by Wix.com