Häät Logomossa - Valokuvaaja Turku

Juli ja Jens juhlivat häitään elokuun lopussa Turun Logomossa ja olin häissä valokuvaaja Niko Siepin 2-kuvaajana. Häävideon tallensi Matti Ruottinen. En ole edes varma kuinka monta kameraa meillä yhteensä oli häissä mukana, mutta ainakin hääpari sai huikean määrän kuvallisia muistoja häistään. Turun Tuomiokirkossa suoritetun vihkimisen jälkeen hääpari lähti Nikon kanssa kuvaamaan potretteja. Itse suuntasin kuvaamaan juhlapaikan ennen vieraiden saapumista.

Hääpari oli koristellut teollisen tyylisen LOGI1-tilan hääsuunnittelijan avustuksella modernin tyylikkääksi. Korkeaa tilaa oli hyödynnetty ripustamalla kattoon isoja ilmapalloja ja koko tila oli valaistu tunnelmallisesti. Pöydät oli numeroinnin sijaan nimetty paikkojen nimillä, joissa hääpari oli yhdessä vieraillut. Lisäksi koristelussa oli käytetty paljon lämpimiä metallin sävyjä ja niiden parina eukalyptuksen oksia. Hääparin pöytä erottui muista runsaan kukka-asetelman ansiosta, joka oli samaan tyyliin tehty kuin morsiamen kimppukin.

Kuvat ovat Nikon käsittelemiä.

#hääkuvausturku #valokuvaajasalo #valokuvaajaturku #ValokuvaajaPaimio #valokuvaajahelsinki #Hääkuvaus #Hääkuvaaja #logomohäät #turuntuomiokirkkohäät #modernithäät