1-vuotiskuvaus Turussa - Valokuvaaja Turku

Minusta on ihanaa, kun aiemmin kuvauksissa käyneet asiakkaat varaavat minut uudestaan! Silloin tiedän, että jotain on aiemmalla kerralla tullut tehtyä oikein, kun minut halutaan taas tallentamaan hienoja muistoja. Tämän perheen muodostumista olen saanut aiemmin seurata kameran kanssa ensin häissä ja myöhemmin vauvakuvauksessa. Heinäkuussa kävimme tallentamassa komean nuoren miehen 1-vuotiskuvat Katariinanlaakson vehreissä maisemissa.

Kirkas auringonpaistekaan ei häirinnyt kuvausta, vaan kiertelimme meren rannassa, pienellä niityllä ja metsässä tutkimassa paikkoja ja samalla otettiin rennosti kuvia. Ja tämä on ehdottomasti minun suosikkitapani kuvata perheitä ja lapsia; leikitään ja tutkitaan paikkoja, pidetään hauskaa ja samalla kuvataan. Lapsilla on paljon hauskempaa kuin jos heidät vain istutettaisiin paikalleen poseeraamaan ja kuvattavana olemisesta jää kivoja muistoja. <3

#vauvakuvaus #VauvakuvausTurku #LapsikuvausTurku #perhekuvaus #lapsikuvauspaimio #valokuvaajasalo #valokuvaajaturku #1vuotiskuvausturku #ValokuvaajaPaimio #miljöökuvaus #syntymäpäiväkuvaus