Valentina ja Eemeli | Pariskuntakuvaus Portugali

Kiireisimmän hääkuvaussesongin jälkeen koittaa aina loma ja pieni rentoutuminen. Vietimme ihanan viikon ystävien kanssa Portugalin Algarvesta. En kuitenkaan malttanut lomasta huolimatta pitää kameraa piilossa, kun rakkaiden ystävien kanssa oli mahdollisuus kuvata vähän eksoottisemmissa maisemissa.

Yhtenä aamuna heräsimme pimeän aikaan ja teimme pienen kuvausretken lähes autiolle rannalle auringonnousun aikaan. Tämän parin välistä lämpöä ja kemiaa on aina ilo päästä kuvaamaan. Vaikka tällä hetkellä Suomessa on aivan mahtavat olosuhteet valokuvauksiin kun ruska värittää maisemia, olivat herkän sininen meri ja oranssin sävyissä hehkuvat kalliot ihanaa vaihtelua.

#PariskuntakuvausTurku #Parikuvaus #ValokuvaajaTurku #Parikuvausulkomailla #Vuosipäiväkuvaus #Algarvephotographer #Portugalphographer #Portugalivalokuvaaja #plaiadafaresia #Vilamoura #Pariskuntakuvaus